Cleaning Service

Curățenie înainte / după relocare

Curățenie înainte / după relocare

Curățenie înainte / după relocare

Fie că este vorba de momentele dinainte de plecare sau de întâlnirea cu noul spațiu în care ne vom petrece timpul, acest eveniment poate fi un moment stresant pentru oricare dintre noi.

Indiferent dacă noul spațiu reprezintă ACASĂ sau este spațiu de birouri, aici vom petrece cele mai multe ore din viața noastră.

Echipa noastră intervine pentru a vă lăsa timp de organizare și sortare. Rolul nostru este să vă ajutăm, lăsându-vă timp pentru lucrurile cu adevărat importante.

Care este rolul nostru?

Momentul în care echipa de mutare a preluat bunurile dumneavoastră, de cele mai multe ori, în urmă rămân lucrurile care și-au pierdut importanța în pachetele pregătite pentru mutare.

Echipa de curățenie va sorta deșeurile și le va duce la un loc special destinat, apoi se vor spăla geamurile, se va șterge praful, se va aspira si igieniza pardoseala.

Vor fi șterse de praf mobilierul rămas și eventualele rafturi.

Obiectele rămase în urmă și care sunt păstrate vor fi așezate în locurile corespunzătoare.

Aceste operațiuni se vor efectua în fiecare încăpere, incluzând operațiunile specifice acestora.

În funcție de preferințele dumneavoastră, curățenia de dinainte de mutare, poate fi efectuată nu doar înainte să ajungă echipa de mutare, dar si după ce mobilierul și accesoriile au fost aranjate la locurile lor.

În funcție de fiecare locație în parte, încăperile vor fi aspirate si spălate cu produse profesionale.

Dacă există mochetă, la cererea dumneavoastră, aceasta se poate spăla cu spumă uscată.

Vor fi spălate geamurile, va fi sters praful cu produse antistatice, prizele și întrerupătoarele vor fi lustruite, iar echipa va da atenție sporită detaliilor din noul spațiu.

Dacă doriți anumite operațiuni specifice, nu trebuie decât să ne informați și să considerați ca și rezolvat.

Operațiunile de curățenie înainte / după relocare, se vor efectua numai cu soluții profesionale ce se regăsesc în magazinul nostru.

Aveți o întrebare?