Cleaning Service

Despre Compania Noastră

Procesul de efectuare a curățeniei poate fi o sarcină dificilă. Noi știm câți factori trebuie să luați în considerare atunci când doriți să solicitați un serviciu de calitate superioară.

Peste 18 ani de experiență în domeniul curățeniei

Compania noastră oferă servicii complete, de calitate superioară, adaptate nevoilor dumneavoastră. Indiferent că este vorba de servicii in spații comerciale, corporate, industriale sau rezidențiale, vă puteți baza oricând pe noi!

Etica noastră profesională este axată pe client și nevoile acestuia. Ne mândrim cu rezultate de calitate, clienți mulțumiți în mod constant și flexibilitate în relația cu clienții nostri.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să devenim lideri de piață în oferirea de servicii calitative în mod constant, așa cum sunt și produsele cu care lucrăm. De asemenea, facem tot posibilul în a oferi clienților un raport cât mai bun de calitate-preț.

Viziunea noastră

Toate echipele de curățenie au aceeași viziune și aceleași valori.

Echipa noastră

Compania noastră este formată din profesioniști, special instruiți și dedicați în a oferi servicii de calitate.

Valori personale

Țelul nostru este să avem numai clienți mulțumiți ( evident, după ce echipa noastră a efectuat predarea) . Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

spalare mocheta echipa

Orientați către client

Ne ajutăm clienții exact cum ne-am ajuta pe noi înșine. Apreciem părerile clienților nostri și ne folosim de acestea pentru a ne înbunătații în permanență.

Pasionați de ecologie

Alegem cu mare grijă produse ecologice, dar care dau și cele mai bune rezultate.

Expansiune / Creștere

Ne facem remarcați în comunitate; creăm relații de lungă durată, creștem permanent. În consecință, ne mărim echipa în mod constant.

Istoria companiei

Oferim servicii de curățenie în spații de birouri, dar și în spații rezidențiale, de peste 18 ani.

Compania noastră este recunoscută pentru dedicarea cu care ne servim clienții în timp ce protejăm natura. Suntem dedicați clienților noștrii prin oferirea de servicii de calitate.

Compania noastră este cunoscută prin devotamentul față de clienți si respectul de care dăm dovadă față de mediu. Ne dedicăm ca să oferim servicii de calitate.

Dedicarea și reputația pentru servicii de calitate au atras investitori straini.

Echipa de conducere nu s-a schimbat de-a lungul timpului și Robin a continuat să îmbunătățească serviciile constant.

Satisfacție garantată !

Experții nostri sunt dedicați în a oferi servicii de curățenie ireproșabile tuturor clienților nostri.

Veți fi cu siguranță mulțumiți de serviciile prestate. Personalul este foarte bine instruit în privința operațiunilor de curățenie ce se vor desfășura în locația dumneavoastră.

Din aceste considerente, decizia de a angaja o companie de curățenie, este una cu riscuri minime. Membri echipelor de curățenie sunt selectați riguros și au fost instruiți în prealabil.

Obține o estimare gratuită

stampila curatenie

De ce să ne alegeți pe noi ?

Ne alegeți pe noi pentru că avem reputația nepătată printre clienții noștri cu care colaborăm de peste 10 ani și punem mereu accent pe calitate și servicii centrate pe clienți.

Cu noi, satisfacția dumneavoastră este garantată

Experții companiei sunt dedicați în a oferi servicii de calitate superioară tuturor clienților.

Echipa noastră este bine definită și unită

Echipa este bine definită și unită, așadar nu trebuie să vă faceți griji când personalul nostru lucrează la dumneavoastră în locație.

Echipele noastre sunt formate din oameni bine instruiți

Asta înseamnă că fiecare membru al echipei a fost instruit în prealabil și cunoaște fiecare aspect al tuturor operațiunilor efectuate în serviciul de curățenie.

Servicii de curățenie locale

Ar trebui să vă puteți concentra pe lucruri importante și să stați relaxați, știind că în mâinile echipei de curățenie, casa dumneavoastră este în siguranță,

Estimări gratuite de preț la câteva click-uri distanță

Compania noastră este cheia spre a menține o casă frumoasă și primitoare, iar timpul acesta să îl acordați lucrurilor care vă fac cu adevărat plăcere.

Garantăm pentru serviciile oferite

Compania noastră se străduiește să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Pentru noi, toți clienții sunt la fel de importanți și îi tratăm cu aceeași seriozitate. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile oferite, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp.